89832 PPS18-027 "Избор на независим оценител на земя, сгради, право на строеж, наеми за сграден фонд"

Информация за Възложителя

ЕРМ Запад ЕАД http://www.ermzapad.bg
Лого
Възложител
Лице за контакт:
Снимка на потребител

Диана Анчева

8958973

diana.ancheva@cez.bg

Информация за процедурата

Описание:
"ЧЕЗ Разпределение България" АД, като секторен възложител на обществени поръчки по смисъла на чл. 5, ал. 4, т. 2 от Закона за обществените поръчки (ЗОП), във връзка с притежавания сграден фонд, разпръснат на цялата лицензионна територия, в която извършва дейността си - територята на Западна България, включваща областите: София-град; Софийска област; Перник; Кюстендил; Благоевград; Плевен; Ловеч; Враца; Монтана и Видин, и във връзка с необходимостта от обезпечаване на неговото стопанисване и управление, организира и провежда по реда за възлагане чрез "събиране на оферти с обява" по чл. 20, ал. 3 от ЗОП, възлагане на настоящата обществена поръчка с предмет: "Избор на независим оценител на земя, сгради, право на строеж, наеми за сграден фонд", реф. № РРS 18-027.
Поръчката включва дейностите по изготвяне на следните видове оценки: oценка на сграда; оценка на право на строеж; оценка на земя; оценка на наеми.
 
Срокът на договора за изпълнение на настоящата поръчка е 36 (тридесет и шест) месеца, считано от датата, на която е сключен или до достигане на стойността, за която е сключен, в зависимост от това кое от посочените обстоятелства ще настъпи първо по време.
Изпълнението на договора по настоящата обществена поръчка ще се извършва в зависимост от техническата готовност и необходимост на възложителя за възлагане на изпълнението. За възлагане на конкретните видове оценки възложителят съставя документ/и за възлагане на изпълнението, съдържащ/и най-малко следната информация: съответният обект (група обекти), местоположението на обектите, видове оценки и количеството им, срокът за изпълнение, цената на база ценовото предложение на изпълнителя, както и друга информация, която възложителят представя на изпълнителя, в случай че е налична и необходима за изпълнението на работите по документа за възлагане на изпълнението.
Изпълнителят следва да изготви и предаде на възложителя подписан и подпечатан доклад за оценка на всеки възложен обект.
Приемането на работата по всеки документ за възлагане на изпълнението се извършва с приемателен протокол, подписан от двете страни по договора, по ред и начин, описани в договора.
Всички транспортни и/или други разходи по изготвяне на оценката и при посещаване на обектите, както и по доставка на изготвените оценки до мястото на възложителя
Документи:

икона на файл PPS 18-027_Документация.doc 666 Kb

икона на файл PPS 18-027_Документация.pdf 773 Kb

икона на файл PPS 18-027_Обява за обществена поръчка.pdf 482 Kb

Тип:
Събиране на оферти
Дата на публикуване:
16 апр 2018 11:38
Подаване на оферти:
16 апр 2018 15:00 — 26 апр 2018 16:30
Обявление за възложена поръчка:

Съобщения в профила на купувача

Публикувано на: 30 май 2018 16:14

Протокол на комисията, изготвен на основание чл. 97, ал. 4 от Правилника за прилагане на Закона за обществените поръчки

икона на файл PPS 18-027_Протокол по чл. 97 от ППЗОП.pdf 682 Kb


Публикувано на: 16 апр 2018 11:59

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП http://www.aop.bg/v71_pp.php?mode=view2&id=9074959
 

икона на файл PPS 18-027_Информация за публикувана в профила на купувача обява.pdf 98 Kb