39010 PPS16-054 Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на «ЧЕЗ Разпределение България» АД

Информация за Възложителя

ЕРМ Запад ЕАД http://www.ermzapad.bg
Лого
Възложител
Лице за контакт:
Снимка на потребител

Силвия Стоянова

359 02 8958917

silvia.stoyanova@cez.bg

Информация за процедурата

Описание:
1. Настоящата обществена поръчка има за обект - предоставяне на услуга по чл. 3, ал. 1, т. 2 от ЗОП. Предметът на настоящата обществена поръчка е разделен на 45 обособени позиции, на териториален принцип и включва услуги по охрана на обекти с изградена СОТ-система.
2. Участниците могат участват по една или повече обособени позиции по предмета на поръчката, при условията на настоящата документация за участие.
3. Примерно описание на монтираната в момента сигнално-охранителна техника в обектите, предмет на настоящата заявка: централа, клавиатура, акумулатор, захранващ блок, обемен датчик, магнитен датчик, пожарен датчик, сирена, тампер-сигнализатор, кабели.
Документи:

икона на файл PPS16-054 Reshenie PK.pdf 95 Kb

икона на файл PPS16-054 Obyavlenie PK.pdf 1571 Kb

икона на файл PPS16-054 Obrazci.doc 1540 Kb

икона на файл PPS16-054 Dokumentaciq Final.pdf 2261 Kb

Тип:
Открита процедура
Дата на публикуване:
12 апр 2016 11:14
Подаване на оферти:
13 апр 2016 9:00 — 30 май 2016 12:00
Обявление за възложена поръчка:

Обособени позиции

Обособена позиция 1 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. София"
Обособена позиция 2 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Перник"
Обособена позиция 3 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Самоков и комплекс Боровец"
Обособена позиция 4 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Ихтиман, гр. Костенец и гр. Долна баня"
Обособена позиция 5 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Пирдоп"
Обособена позиция 6 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Eлин Пелин и гр. Вакарел, с. Нови Хан"
Обособена позиция 7 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Ботевград, гр. Правец и гр. Етрополе"
Обособена позиция 8 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Своге"
Обособена позиция 9 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на София област, с населени места: гр. Драгоман, гр. Божурище, гр. Костинброд, с Ярджиловци, гр. Годеч, гр. Сливница и с. Хераково"
Обособена позиция 10 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Радомир"
Обособена позиция 11 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Брезник и гр. Земен"
Обособена позиция 12 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Трън"
Обособена позиция 13 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Кюстендил".
Обособена позиция 14 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Дупница и гр. Сапарева баня"
Обособена позиция 15 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Бобов дол"
Обособена позиция 16 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Рила"
Обособена позиция 17 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Благоевград".
Обособена позиция 18 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Разлог и гр. Банско"
Обособена позиция 19 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Сандански"
Обособена позиция 20 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Гоце Делчев"
Обособена позиция 21 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Петрич"
Обособена позиция 22 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Симитли"
Обособена позиция 23 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Плевен"
Обособена позиция 24 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Долни Дъбник"
Обособена позиция 25 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Червен бряг"
Обособена позиция 26 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Гулянци"
Обособена позиция 27 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Левски"
Обособена позиция 28 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Кнежа"
Обособена позиция 29 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Белене"
Обособена позиция 30 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Ловеч"
Обособена позиция 31 - „Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на “ЧЕЗ Разпределение България” АД на територията на гр. Луковит”
Обособена позиция 32 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Троян"
Обособена позиция 33 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Тетевен"
Обособена позиция 34 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Лом"
Обособена позиция 35 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Берковица"
Обособена позиция 36 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Вършец"
Обособена позиция 37 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Монтана"
Обособена позиция 38 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Враца"
Обособена позиция 39 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Козлодуй"
Обособена позиция 40 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Мездра"
Обособена позиция 41 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Бяла Слатина"
Обособена позиция 42 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Видин"
Обособена позиция 43 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Белоградчик".
Обособена позиция 44 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Кула"
Обособена позиция 45 - "Охрана на обекти с изградена СОТ-система, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД на територията на гр. Батак"

Съобщения в профила на купувача

Публикувано на: 8 авг 2016 17:29

1. Решение на Възложител за определяне на изпълнител по чл. 73, ал. 1 от ЗОП (обн. ДВ бр. 28/ 06.04.2004 г., отм. ДВ бр. 13/ 16.02.2016 г., в сила до 15.04.2016 г.) във връзка с § 18 от ПЗР на Закона за обществените поръчки (обн. ДВ бр. 13/ 16.02.2016 г., в сила от 15.04.2016 г.) и за прекратяване на обособени позиции от предмета на обществената поръчка по чл. 39, ал. 1, т. 1 от ЗОП (в сила до 15.04.2016 г.).
2. Решение на Възложителя за прекратяване на обособени позиции по чл. 39, ал. 1, т. 1 от ЗОП
(в сила до 15.04.2016 г.) във форма на АОП.
3. Протокол на комисията по чл. 72, ал. 1 от ЗОП
(в сила до 15.04.2016 г.).

икона на файл PPS16-054 Reshenie za prekratqvane AOP PK.pdf 333 Kb

икона на файл PPS16-054 Reshenie chl. 73 al. 1 PK.pdf 1517 Kb

икона на файл PPS16-054 Protkol po chl. 72 Final.pdf 1513 Kb


Публикувано на: 1 юли 2016 12:18

PPS16-054 Съобщение отваряне на ценови оферти - 01.07.2016 г.

икона на файл PPS16-054 Съобщение отваряне на ценови оферти.pdf 47 Kb


Публикувано на: 23 юни 2016 14:49

PPS16-054 Протокол с констатции по чл. 68, ал. 7 о ЗОП (в сила до 15.04.16г.)

икона на файл PPS 16-054 Protokol chl. 68 Final.pdf 741 Kb