18940 Предоставяне на далекосъобщителни услуги чрез обществена далекосъобщителна мрежа по стандарт GSM и UMTS с национално покритие от лицензиран оператор и доставка на специализирани услуги

Информация за Възложителя

ЕРМ Запад ЕАД http://www.ermzapad.bg
Лого
Възложител
Лице за контакт:
Снимка на потребител

Силвия Стоянова

359 02 8958917

silvia.stoyanova@cez.bg

Информация за процедурата

Описание:
"ЧЕЗ Разпределение България” АД, град София, ул. “Цар Симеон” № 330 и „ТЕЦ Варна” ЕАД, с. Езерово, област Варненска, в качеството си на възложители по член 7, т. 6 във връзка с член 7а, ал. 1, т. 1 от ЗОП и на основание член 8, ал. 6 от Закона за обществените поръчки провеждат обща процедура за възлагане на обществена поръчка чрез „открита процедура“ с предмет: „Предоставяне на далекосъобщителни услуги чрез обществена далекосъобщителна мрежа по стандарт GSM и UMTS с национално покритие от лицензиран оператор и доставка на специализирани услуги”. Предметът на поръчката не е разделен на обособени позиции.
Поръчката включва: осигуряване на възможност за провеждане на разговори в затворената корпоративна група, в мрежата на оператора, с крайни потребители на други оператори (на мобилни и /или фиксирани мрежи), трансфер на данни, международни разговори с мобилни и фиксирани мрежи (по международни зони), разговори в роуминг, възможност за закупуване на GSM апарати при преференциални условия и аксесоари към тях, както и други допълнителни услуги предлагани от тях, от които възложителите ако желаят биха могли да се възползват за срока на договора.
С избрания Изпълнител ще се сключат два отделни договора за предмета на поръчката – по един договор с всеки възложител при условията и изискванията на документацията за участие. На избрания за Изпълнител ще бъде предложено сключване на договори и с останалите дружества (освен посочените двама възложители) в Република България с мажоритарен собственик на капитала CEZ a.s.
 
Документи:

икона на файл PPS14-040_Решение.pdf 292 Kb

икона на файл PPS14-040_Обявление.pdf 858 Kb

Тип:
Открита процедура
Дата на публикуване:
6 ное 2014 10:14
Подаване на оферти:
17 юни 2014 16:00 — 21 юли 2014 16:00
Обявление за възложена поръчка: