18278 Референтен № РРS14-015: Изготвяне на цялостна проектна документация за изграждане, основен ремонт и реконструкция на въздушни и кабелни мрежи НН и изнасяне на електромерни табла на границата на собственост

Информация за Възложителя

ЕРМ Запад ЕАД http://www.ermzapad.bg
Лого
Възложител
Лице за контакт:
Снимка на потребител

Диана Анчева

8958973

diana.ancheva@cez.bg

Информация за процедурата

Описание:
„ЧЕЗ Разпределение България” АД провежда открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: Изготвяне на цялостна проектна документация за изграждане, основен ремонт и реконструкция на въздушни и кабелни мрежи НН и изнасяне на електромерни табла на границата на собственост на територията обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД – Направление София град, референтен № PPS14-015.
 
Предметът на настоящата поръчка е разделен на 2 (две) обособени позиции, както следва:
 
Обособена позиция 1 - Изготвяне на цялостна проектна документация за изграждане, основен ремонт и реконструкция на въздушни и кабелни мрежи НН и изнасяне на електромерни табла на границата на собственост на територията обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД в райони Изток и Север.
 
Обособена позиция 2 - Изготвяне на цялостна проектна документация за изграждане, основен ремонт и реконструкция на въздушни и кабелни мрежи НН и изнасяне на електромерни табла на границата на собственост на територията обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД в райони Запад и Юг.
 
  • Райони Изток и Север обхващат следните административни единици от територията на гр. София: Общини (Младост, Студентски град, Изгрев, Искър, Панчарево, Средец, Сердика, Оборище, Слатина, Подуяне, Надежда и Кремиковци).
     
  • Райони Запад и Юг обхващат следните административни единици от територията на гр. София: Общини (Възраждане, Люлин, Илинден, Връбница, Банкя, Нови Искър, Красна поляна, Красно село, Триадица, Витоша, Лозенец и Овча купел).
Документи:
Тип:
Открита процедура
Дата на публикуване:
11 ное 2014 11:16
Подаване на оферти:
19 юни 2014 16:00 — 11 авг 2014 16:00
Обявление за възложена поръчка:

Съобщения в профила на купувача

Публикувано на: 2 дек 2014 13:27

Линк към Договор за обособена позиция 1: https://platform.negometrix.com/PublicBuyerProfile/PublicContract.aspx?contractId=900&companyId=20808

Линк към Договор за обособена позиция 2: https://platform.negometrix.com/PublicBuyerProfile/PublicContract.aspx?contractId=899&companyId=20808


Публикувано на: 2 дек 2014 13:25

Информация за освобождаване на гаранции за участие на участници в процедурата.

икона на файл Освобoждаване на гаранции за участие 2.xlsx 11 Kb


Публикувано на: 11 ное 2014 14:17

Информация за освобождаване на гаранции за участие на участници в процедурата.

икона на файл Освобoждаване на гаранции за участиe.xlsx 12 Kb